Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Gelaatsverzorgingen

Environ

Het Electro-Sonic Ionzyme® DF-apparaat verbetert de opname van de actieve vitaminen en peptiden in de professionele huidverzorgingsproducten van Environ tot veertig keer, waardoor de resultaten je verwachtingen overtreffen.

Maria Galland

Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen. De behandelingen beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. Wat overblijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden.

Crystal Clear-Microdermabrasie

COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

led therapie

Behandeling met Led-Therapie bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met een lage hoeveelheid van goedaardig licht waardoor de cel functies weer energie krijgen en verschillende cel processen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg.