Nagelstudio

Manicure

Onze manicure bevat het knippen en vijlen van nagels in een mooie vorm, de verzorging en voeding van je nagelriemen en een ontspannende handmassage.

Met nagellak

Wil je naast de manicure je nagels een kleurtje geven kies dan voor de traditionele nagellak die je zelf kan verwijderen.   

Met Gelish gellak

Gelish Soak Off Gel Polish is 's werelds nummer 1 Soak Off Gel nagellak, Deze wordt aangebracht als nagellak en is even duurzaam als gel.

Gelish geeft u de mogelijkheid om uw nagels een permanente kleur, french, color french te geven die er  3 weken perfect blijft uitzien. Heb je mooie natuurlijk nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gelish iets voor jou!

De lak wordt op eenvoudige wijze op de nagels aangebracht en uitgehard onder een Led-lamp.

Gelish is te verkrijgen in heel veel kleuren, voor iedereen en elk seizoen wat wils.

Ben je tevreden over je huidige nagels? Dan is Gelish gellak ideaal voor jouw. 

Gelnagels

Zoek je extra versteviging of ben je een nagelbijter? Dan zijn gelnagels de oplossing. We plaatsen een superstevige hardgel op je nagels en lakken het in een kleur naar wens. Zo pronk je 3 tot 4 weken met verzorgde nagels.

Je kan kiezen voor behoudt van de eigen nagellengte of voor een verlenging van je nagellengte met sjablonen.

Bij gelnagels kan ook de Babyboom techniek worden toegepast. Bij deze techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand (wit) in elkaar overlopen.

Gelnagels

Babyboom