Environ

De behandelingen en producten van Environ zorgen ervoor dat de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is. Dat de huid niet alleen mooier oogt, maar ook mooi is, een leven lang.

ESSENTIAL BEHANDELINGEN

Behandelingen met het Electro-Sonic Ionzyme®
DF-apparaat
verbeteren de opname van de actieve vitaminen en peptiden in de professionele huidverzorgingsproducten van Environ tot veertig keer, waardoor de resultaten je verwachtingen overtreffen.

Door gepulseerde iontoforese (lichte elektrische impuls) te combineren met sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven), geef je de huid meer essentiële voedingstoffen, daar waar ze het meest nodig zijn. Deze skincare technologie werd specifiek ontwikkeld voor Environs gelaatsbehandelingen en brengt professionele huidverzorging naar een ongezien niveau. 

Het resultaat

  • Stevigere, stralendere en gladdere huid
  • Egalere teint
  • Je huid voelt comfortabeler en sterker aan;
  • Je huid ziet er gezonder en jeugdiger uit.

Youth Reset

Gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Moisture Boost

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Radiance Reveal

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Focus-On behandelingen

Eye

Behandeling voor huidverbetering met een specifieke focus op de zone rond de ogen.

Filler

Behandeling voor huidverbetering met een specifieke focus op extra volume.

Contour

Behandeling voor huidverbetering met een specifieke focus op de contouren van het gelaat.

Even-Tone

Behandeling met focus op verminderen van pigmentvlekken.

Blemish

Focusbehandeling die helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.

Redness

Focusbehandeling om probleemhuid met roodhuid (bvb. ten gevolge van ontsteking/puistjes) te verminderen.

Cool Peel Behandelingen

De Environ Cool Peel® Technology is een niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeelings die op een veilige en doeltreffende manier de huid verfijnt, revitaliseert en verheldert.

In tegenstelling tot de traditionele huidpeeling ondersteunt de Environ Cool Peel® Technology de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid en helpt ze de huid te regenereren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten.

De peeling werkt in synergie met Environs filosofie om een gezonde huid te creëren door haar te voeden met vitaminen en antioxidanten en haar dagelijks te beschermen met zonbeschermingsproducten.

Beste resultaten in kuurvorm.

YOUTH RENEW

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.


Moisture BOOST

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY

(ZONDER DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

BLEMISH CONTROL

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

VIBRANT-C MICRO PEEL

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.