Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

BEHANDELINGEN

Environ

De behandelingen en producten van Environ zorgen ervoor dat de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is. Dat de huid niet alleen mooier oogt, maar ook mooi is, een leven lang.

Essential

Het Electro-Sonic Ionzyme® DF-apparaat verbetert de opname van de actieve vitaminen en peptiden in de professionele huidverzorgingsproducten van Environ tot veertig keer, waardoor de resultaten je verwachtingen overtreffen.

Door gepulseerde iontoforese (lichte elektrische impuls) te combineren met sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven), geef je de huid meer essentiële voedingstoffen, daar waar ze het meest nodig zijn. Deze skincare technologie werd specifiek ontwikkeld voor Environs gelaatsbehandelingen en brengt professionele huidverzorging naar een ongezien niveau. 

Het resultaat

Stevigere, stralendere en gladdere huid

Egalere teint

Je huid voelt comfortabeler en sterker aan;

Je huid ziet er gezonder en jeugdiger uit.

Focus On

Volledige gelaatsbehandeling met de focus op een specifiek huidprobleem:

pigmentatie

ogen

frons

droogheid

gevoelige huid

couperose

beschadiging

Cool Peel

De Environ Cool Peel® Technology is een niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeelings die op een veilige en doeltreffende manier de huid verfijnt, revitaliseert en verheldert.

In tegenstelling tot de traditionele huidpeeling ondersteunt de Environ Cool Peel® Technology de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid en helpt ze de huid te regenereren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten.

De peeling werkt in synergie met Environs filosofie om een gezonde huid te creëren door haar te voeden met vitaminen en antioxidanten en haar dagelijks te beschermen met zonbeschermingsproducten.

Een peeling met de Environ Cool Peel® Technology helpt tegen

Onzuivere huid en acne

Oneffen textuur,Onegale teint

Littekens,Zonneschade

Huidveroudering

Het resultaat

je huid oogt vernieuwd, gladder en helder;

een huid die steviger en gezonder aanvoelt;

een zuivere, verfijnde huid.