BEHANDELINGEN

Maria Galland

MARIA GALLAND PARIS levert reeds meer dan 60 jaar maatwerk en biedt voor elk type huid de juiste oplossing.

Op maat gemaakte behandelprotocollen die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste.

Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND.

De behandelingen beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. Wat overblijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden.

Ultra gepersonaliseerde anti-aging verzorgingen

 • Methode Mosaïque Modelante
 • Le Rituel Mille Sublime Jeunesse

Méthode Mosaïque Modelante

Ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken.

Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.

Geniet en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid.

Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

Iconische anti-agingbehandeling 100% manuele technieken

Verstevigend, egaliserend en stimulerend

Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen

OPTIES

 • L'ORIGINALE - 90 min -inclusief ontspannende reiniging en revitaliserende massage
 • L'EXCEPTIONELLE - 100min - inclusief intensieve reiniging met peeling en revitaliserende massage

Le Rituel Mille Sublime Jeunesse

Een echte ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-Complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Duur: 90 min.

Beauty Essential verzorgingen

 • Classic
 • Hydra'Global

Classic

Verzorging die comfort geeft. De huid wordt gevoed en gerevitaliseerd.

Duur: 75 min

Hydra'Global Energie booster

INTENSIEVE HYDRATATIE EN FRISHEID

Uitzonderlijke, bewezen resultaten dankzij de combinatie van 100 % manuele massagetechnieken en het nieuwe 3|280 MASQUE DÉSALTÉRANT BOOSTER D’ÉNERGIE. De afwisselende massagetechnieken en salon-exclusieve 33 ULTIME PRO BOOSTER D’ACTIFS zorgen voor een optimale absorptie van de actieve werkstoffen.

Een universele BEHANDELING, voor elke leeftijd en elk seizoen.

Voordelen

 • DROOGTERIMPELS lijken verminderd
 • De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING
 • De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND

Duur: 90 min.

Anti-Aging Experts verzorgingen

 • Lumin'Eclat
 • Lift'Expert
 • Activ'Age

Lumin'Eclat

Deze behandeling is speciaal voor dertigers. Ze combineert subtiel de kunst van het aanraken en de onschatbare kracht van wetenschap om de vermoeide huid onmiddellijk te verkwikken.

Een gerichte, verhelderende massage activeert de huid om de glow te herstellen en de eerste expressielijntjes te verminderen.

Een innovatief en hoogwaardig masker geeft de teint glans en balans en vermindert tekenen van vermoeidheid en eerste rimpels

Lift'Expert

40 WORDEN -  EEN BEWUSTE VERANDERING VAN PERSPECTIEF. 

DE NIEUWE DEFINITIE VAN LIFTING

De verzorging creëert een meer gelifte, gedefinieerde look voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

De 100% manuele liftende massage combineert diepe, glijdende, anti-aging massage-bewegingen.

Doel: de huid direct te liften, te verstevigen en de celactiviteit te stimuleren.

Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen,energie te herstellen en geest en lichaam te resetten

Duur: 90 min

Activ-Age

50 - EEN LEVENSFASE VERGEZELD VAN GROTE VERANDERINGEN

Speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpe huid. De behandeling combineert hoogstaande professionele producten met 100% manuale massage technieken.

LYMFE DRAINAGE

Een esthetische lymfe drainage stimuleert de circulatie van het lymfevocht. De lymfecirculatie helpt het lichaam te reinigen van toxines, metabole afvalstoffen, vochtophogingen, bacteriën en ontstekingssubstanties.

MASSAGE REDENSIFIANT

Om de huid op te vullen en te verstevigen en tegelijkertijd rimpels zichtbaar zachter maken, heeft Maria Galland Paris een unieke, professionele manuale massage ontwikkeld: Massage Redensifiant. Deze massage is gebaseerd op veschillende massage technieken, elk met een effect op huid en lichaam.

Duur: 90 min