Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

BEHANDELINGEN

Maria-Galland

MARIA GALLAND levert reeds meer dan 50 jaar maatwerk en kan voor elk type huid de juiste oplossing bieden.

Op maat gemaakte behandelprotocollen die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste

Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND.

De behandelingen beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. Wat overblijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden.

Méthode Mosaïque Modelante

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken.

Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.

Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid.

Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

Iconische anti-agingbehandeling100% manuele technieken

Verstevigend, egaliserend en stimulerend

Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen

Duur: 90 min.

Hydra'Global Energie booster

Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.

Instrumentele studie*: + 36 % HYDRATATIE VAN DE HUID na 1 behandeling.

* Verjongingsindex: de test is gebaseerd op de enkele applicatie van 3A COMPLEXE MODELANT DEFENSE ANTI-AGE bij 35 personen van 40–60 jaar onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaat uitgedrukt in %; het algehele resultaat is gebaseerd op de gemiddelde resultaten voor een stevigere, egaal gemaakte, veerkrachtigere en soepelere huid.

- DROOGTERIMPELS lijken verminderd

- De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING

- De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND

Duur: 75 min.

Mille Sublime Jeunesse

Een echte ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-Complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

Duur: 90 min.