LED Therapie

DermaluxTM staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht voor huidverbetering en de behandeling van huidproblemen. DermaluxTM combineert klinisch bewezen golflengtes om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met een lage hoeveelheid van dit goedaardig licht waardoor de cel functies weer energie krijgen en verschillende cel processen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid.

Uniek aan DermaluxTM is dat het kan worden toegepast met drie klinische golflengtes nl rood ( 633nm), blauw ( 415nm) en NIR (830nm). Deze kunnen afzonderlijk of in combinatie gebruikt worden afhankelijk van de diepte en aard van het huidprobleem.

De kracht van het gezonde licht wordt gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versterken.

DermaluxTM kan gecombineerd worden met andere Environ/Crystal Clear Micro-Needling apparatuur en behandelingen.

DermaluxTM Led therapie met serum wordt best toegepast in kuurvorm (6-8 behandelingen).

Rood licht

vermindert fijne lijntjes en rimpels

verhoogt uw hydratatieegaliseert de huidskleur en textuur

vermindert roodheid en irriaties

laat uw huid stralen

BLAUW LICHT

krachtig antibacteriële werking

behandelt acne en puistjes zonder irritaties

voorkomt opstoten van onzuiverheden

normaliseert talgproductie

NIR LICHT

vermindert pigmentatie

anti-ageing behandeling

activeert uw elastine (tegen verslapping van de huid)