RETOURNEREN

Jammer dat je bestelling niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Heb je een fout product besteld of ben je toch van gedachten veranderd?
Je kan één of meerdere producten terugsturen. Stuur je product(en) terug binnen de 15 dagen na ontvangst.


Hoe retourneer ik een product?

  • Vul binnen 15 dagen na ontvangst onderstaand formulier in.
  • Verpak de producten, die je wilt terugsturen, zo goed mogelijk in een postpakket met vermelding van je order nummer.
  • Breng je pakket naar de winkel of het postkantoor.

Terugbetaling:

Indien je een product wilt retourneren, zijn alle verzendkosten voor eigen rekening. Het geretourneerde product wordt na ontvangst onderzocht*. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 
MEER INFO/ Herroepingsrecht >

Uitgezonderd van het herroepingsrecht:

  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • een terugname van make-up producten kan helaas niet omwille van hygiënische redenen. 

Heb je een product ontvangen dat niet in goede staat is? Neem dan zo snel mogelijk contact op door onderstaand formulier te vervolledigen.