Environ - Advanced Nutrition - Jane Iredale

Totaalconcept voor een complete en wetenschappelijk onderbouwde verzorging van je huid: van binnenuit met essentiële voedingsstoffen ( Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en minerale huidverzorgende make-up (Jane iredale).


Environ

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.


Behandelingen

Essential

Behandeling met DF-apparaat voor een maximale opname van de producten

Focus On

Behandeling met DF apparaat en een specifieke focus ( pigmentatie,ogen,frons,droogheid,gevoelige huid,couperose,beschadiging)

Cool Peel

Dieptereiniging  in combinatie met Dermalux led geeft een boost voor huidvernieuwing en anti-aging

Veilige en efficiënte peelings in combinatie met led therapie om de huid een boost aan groeifactoren te geven. Huidvernieuwend, anti-aging en diepreinigend. Je huid zal jouw producten thuis terug beter opnemen. ANP Huidsupplementen 

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen.


Jane Iredale Make Up

Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

Behandelingen

Make Up advies

Boek een Jane Iredale sessie met advies in.We bepalen jouw ideale foundation, het bijhorende penseel en een hydration spray.  Gratis bij aankoop van je Power of 3.

 We stemmen dit af op jouw huidtype en het gewenste resultaat (veel of weinig dekking). We leren jou van A tot Z hoe je jezelf kan opmaken. Dit advies is gratis bij aankoop van je Power of 3.

Make Up

Laat je opmaken voor een avondje uit of een speciale gelegenheid